Rólunk bővebben

Családi vállalkozás vagyunk.
1993-ban egyetlen fő tevékenységgel, egy 8 tonnás Tátra daruval, magánvállalkozás keretében kezdtük munkánkat.

1995-től két daruval, betéti társaságként folytattuk az autódaruzást.

2005-ben immáron három daruval korlátolt felelősségű társasággá alakultunk.

Részt vettünk a megye minden jelentős építkezésében. A megyei gázvezeték hálózat kiépítése, a villamos vezeték hálózat korszerűsítése, különös tekintettel a magas feszültségű vezetékrendszerek kiépítésében szerzett tapasztalatunkra. Több megyei MÁV állomás és pályaszakasz felújításának voltunk részesei. Dolgoztunk a tatabányai, komáromi, oroszlányi, tatai ipari park üzemeinek építésénél.
A Jászai Mari Színház Népház felújító-bontásánál darunk a színpadon dolgozott, és mi raktuk fel a tetőkert növényeinek földjét is.
Tevékenységünkre jellemző, hogy mindig a megyében maradtunk, bízva abban,hogy munkánkkal elégedett megrendelőink és megfizethető áraink állandó megrendelői kört biztosítanak.

Köszönjük hogy profi munkánkat visszatérő megbízásokkal ismerik el.

Természetesen új kihívásokat örömmel fogadunk, és új megrendelők bizalmát is szeretnénk elnyerni.
Keressen minket bizalommal, ha alumínium hegesztésre (üzemagyag tankok javítása, aluplatók javítsa stb.), 100 tonnás egyengető présgéppel történő munkavégzésre vagy egyéb javításokra van szüksége. Ezeket a tevékenységeket korszerű, sokoldalú gépparkkal, a daruzásnál már megszokott profizmussal “mesterfokon” végezzük.